Miera nezamestnanosti a investície - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Pojem a meranie miery nezamestnanosti. Meranie nezamestnanosti v Spojených štátoch amerických. Zverejňované údaje o nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti v Nemecku. Analýza miery nezamestnanosti a akciového indexu.