Po štvrťstoročí od rozhovorov vo Vile Tugendhat. Čo sa deje s medzerou vo výkonnosti a v mzdovej úrovni? - Hudcovský, Martin, 1988-
Analýza vývoja slovenskej ekonomiky po rozdelení Československa, pohľad na mzdy zamestnancov v oboch krajinách (najmä v zmysle dobiehania českej úrovne), ich porovnanie.