Príčiny vzniku a dôsledky dvojitého zdanenia - Feranecová, Adela, 1986-
Vymedzenie dvojitého zdanenia. Základné teoretické východiská. Príčiny vzniku a dôsledky dvojitého zdanenia. Vzorové modely zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.