Podnikateľské prostredie MSP a spôsoby hodnotenia jeho výkonnosti - Lukáč, Jakub, 1992-
Porovnanie súčasného stavu podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov na Slovensku a v ďalších krajínách EÚ z pohľadu rôznych metód hodnotenia. Index ekonomickej slobody (IEF). Index globálnej konkurencieschopnosti (GCI). Index Doing Business (DB). Index vnímania korupcie (CPI).