Kralickův Quicktest vo vybranom podniku - Lukáč, Jozef, 1991-
Bonitné modely predikcie finančnej situácie podniku. Kraličkov Quicktest a jeho aplikácia vo vybranom podniku. Výsledky analýzy – aplikácia pôvodného a modifikovaného modelu.