Teoretické prístupy štúdia spotrebiteľského správania - Majtán, Štefan
Prehľad modelov osobnosti spotrebiteľa. Kritéria na základe ktorých sa spotrebiteľ rozhoduje pri nákupe. Model tzv. čiernej skrinky. Marshallov model. Model EKB. Model Howarda a Shetha. Ekonomický model. Psychodynamický model. Behaviorálny model. Model spotrebiteľského rozhodovania.