Importance of linguistics in learning and teaching foreign language - Strelinger, Ján, 1964-
Čo by mal učiteľ jazyka očakávať od štúdia lingvistiky a lingvistov. Prínos lingvistov k spôsobom učenia a vysvetlenia ako a v akých oblastiach sa používa jazyk, odborné školenia, princípy správneho učenia, hodnota aplikovanej lingvistiky.