Aplikácia metód na zamedzenie dvojitého zdanenia - Simonidesová, Jana, 1968-
Vymedzenie základných pojmov dvojitého zdanenia: rezident SR, nerezident SR, daňovník nezmluvného štátu, zoznam zmluvných štátov, predmet dane rezidenta SR, predmet dane nerezidenta SR. Podmienky pre uplatnenie príslušnej zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. Metódy zamedzenia dvojitého zdanenia. Metóda zápočtu a metóda vyňatia.