Prístupy k meraniu a riadeniu výkonnosti podniku - Štofová, Lenka, 1989-
Meranie a riadenie výkonnosti podniku. Vývoj merania výkonnosti podniku. Vývoj ukazovateľov finančnej výkonnosti podniku. Prehľad podnikových koncepcií riadenia výkonnosti podnikov.