Trendom sú multimediálne aplikácie a digitálne technológie - Raševová, Kristína
Pomerne novým trendom v oblasti point of sale (POS) a point of purchase (POP) je využívanie digitálnych médií. Sieťotlač bola nahradená digitálnou tlačou s čoraz vyššou kvalitou rozšírenia. Žiarovky boli nahradené LED svetlami. Dôležitá je najmä interakcia so zákazníkom, iniciatívy sa preto zameriavajú na nasadzovanie multimediálnych aplikácii v in-storových POP realizáciách.