Alternatívne financovanie digitálnych verejných priestorov - Hudák, Matej, 1984-
Digitálne verejné priestory ako miesta prístupu k digitálnym technológiám, ktoré ľuďom umožňujú prístup k informáciám, učeniu, vzdelávaniu, rozvoju a komunikácii a tým prispievajú k rozvoju ich digitálnych zručností. Financovanie digitálnych verejných priestorov. Alternatívne zdroje financovania digitálnych verejných priestorov v Európe.