Zákazníci očakávajú pohodlie a zážitky - Mišíková, Veronika
Index hodnoty značiek reťazcov, pôsobiacich na tunajšom trhu. Hodnotenie jednotlivých reťazcov. Atribúty, ktoré tvoria hodnotenie značky. Trendy v maloobchode.