Platí vzorec: rýchla obrátka, nízka marža - Brezovský, Jozef
Definícia rýchloobrátkového tovaru. Zásady logistiky rýchloobrátkového tovaru. Podmienky teplotného režimu, vlhkosti a manipulácie. Distribučný kanál cross-dock. Trendy v danej oblasti.