Oligopoly in rail freight transport in Slovakia - Melich, Pavel
Určenie trhovej štruktúry železničnej nákladnej dopravy na Slovensku. Vymedzenie konkurenčného prostredia a jeho vývoj v posledných troch rokoch na základe výsledkov príjmov každej spoločnosti na trhu.