Vplyv analýzy citlivosti na hodnotenie rizika projektov - Rybárová, Daniela, 1967-
Metóda riadenia rizika projektu - analýza citlivosti. Analýza citlivosti je technika, ktorá sa používa na určenie vplyvu rôznych hodnôt nezávislej premennej, ktorá ovplyvňuje určitú závislú premennú pri daných predpokladoch.