Alternative Sichtweise der betrieblichen Instandhaltung und Modernisierung unter dem Aspekt hybrider Leistungsangeboten. - Schmidt, Simon
Priemyselné spoločnosti sledujú modernizáciu a údržbu podniku pri zabezpečovaní a zvyšovaní produktivity. Ekonomické hodnotenie. Alternatívny pohľad na údržbu, ktorý zahŕňa päť funkcií: údržbu, opravu, zdokonalenie, kontrolu a modernizáciu.