Povinnosti zamestnávateľa pri ukončení roku 2017 v mzdovom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Právne predpisy a povinnosti vyplývajúce z jednotlivých zákonov. Prehľad o najdôležitejších mzdových údajoch platných k 31.12.2017. Povinnosti zamestnávateľa pri ukončení roku 2017. Povinnoti zamestnávateľa, ktoré sa vzťahujú k roku 2018.