Ako zvládnuť pracovný úraz - Adamček, Dušan
Vznik pracovného úrazu. Pojem pracovný úraz. Čo vykonať, keď vznikol pracovný úraz. Záznam o registrovanom pracovnom úraze. Prijať a vykonať nápravné opatrenia. Pracovný úraz zamestnanca, ktorý sa stal na pracoviskách a v priestoroh iného zamestnávateľa. Pracovný úraz zamestnanca, ktorý sa stal v zahraničí. Zodpovednosť za škodu a poistenie zamestnávateľa za škodu spôsobenú pracovným úrazom. Inšpekcia práce na úseku pracovných úrazov.