Koordinácia rodinných dávok v štátoch EÚ - Aláčová, Mária
Uplatňovanie koordinačných predpisov pri výplate rodinných dávok. Zamedzenie duplicitného vyplácania rodinných dávok. Ako si štáty EÚ podelia výplatu dávok. Rodinné dávky, ktoré sa najčastejšie vyplácajú v štátoch EÚ. Ktorý štát vyplatí rodičovský príspevok slovenským rodičom zamestnaným v inom štáte EÚ. Ďalšie otázky a odpovede.