Detecting business cycles and concordance of the demand-based classified production of the Visegrad Countries – regime switching approach - Štiblárová, Ľubica
Určenie hospodárskych cyklov krajín Vyšehradskej skupiny s využitím Markovovho-switching prístupu a analýza ich synchronizácie s agregátom eurozóny. Nevyhnutná podmienka na optimálne uplatňovanie spoločnej menovej politiky.