Centrálna banka varuje pred krízou z preúverovania - Kláseková, Martina
Zadlženosť Slovákov rastie nadmerne rýchlo. Rastie obava, čo môže prehnané zadlžovanie znamenať pre domácnosti. Centrálna banka poukazuje na nebezpečenstvo možných kríz. Dôsledky nadmernej zadĺženosti Slovenska.