Evaluating the Financial Performance of Enterprises in the Space Using Mathematical and Statistical Methods of Multi-criteria Evaluation - Lukáč, Jozef, 1991-
Finančná analýza podnikov pomocou metódy hodnotenia viacerých kritérií v priestore. Ukazovatele výkonnosti na meranie výkonnosti podniku.