Podnikateľské modely startupov v prúde času - Slávik, Štefan, 1955-
Startupy ako príťažlivá podnikateľská forma, ktorá dáva priestor na sebarealizáciu nadšeným, odvážnym a tvorivým ľuďom. Vlastnosti startupov. Podnikateľský model. Trojetapový výskum, ktorého cieľom bolo zistiť, ako sa mení a dozrieva podnikateľský model startupu. Výsledky výskumu.