Impact of Gobalization on Development of Trade and New Trends in Retail - Pavliková, Marta
Vplyv globalizácie na obchodovanie v kontexte súčasných vývojových trendov. Vymedzenie nových maloobchodných trendov, ktoré budú formovať stratégie a ďalší rozvoj maloobchodu.