Ukrainian and Slovak Retail Consumers' Behavior - Reshetnikova, Iryna L.
Maloobchod predstavuje významnú oblasť hospodárstva v každej krajine. Jeho vývoj má vplyv aj na iné sféry hospodárstva. Analýza správania spotrebiteľov v dvoch hospodárstvach. Na jednej strane je to slovenská ekonomika ako členský štát EÚ a na druhej strane je to ukrajinská ekonomika, ktorá nie je v EÚ, ale má kľúčovú súvislosť s touto integračnou skupinou (nielen kvôli jej integrácii ale aj geografickej polohy).