Zdroje príjmov ako rozhodujúci faktor škálovateľnosti startupových podnikateľských modelov - Bednár, Richard, 1985-
Príjmové modely startupov vo svete aplikácií. Charakteristika jednotlivých príjmových modelov, ako sú reklama, pridružený marketing, predaj dát, transakčné poplatky, e-obchod, virtuálne tovary a ďalšie. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo objasniť a hlbšie poznať príjmové modely, ich štruktúru, zmysel, účinnosť a na základe teoretických východísk analyzovať modely vo vybraných startupoch, identifikovať hlavné trendy, extrémy, tendencie a typológiu.