Slovenskí podnikateľskí anjeli a Klub podnikateľských anjelov Slovenska (KPAS) - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Problematika obchodných (podnikateľských) anjelov. Prehľad o slovenských podnikateľských anjeloch, ktorí sú verejne známi, ako aj o ich investíciách a taktiež o projektoch podporených anjelskou sieťou KPAS – Klub podnikateľských anjelov Slovenska.