Novodobý problém spoločnosti – dlhodobá nezamestnanosť - Pčolinská, Lenka
Nezamestnanosť, jej formy a dopady na spoločnosť. Klasifikácia nezamestnanosti z hľadiska situácie na trhu. Miera evidovanej nezamestnanosti v okresoch SR k 31. 12. 2016. Miera dlhodobej nezamestnanosti v krajinách EÚ. Sociálna ekonomika a sociálne podniky ako možné riešenia dlhodobej nezamestnanosti.