Regional Disparities in Education Attainment Level in the European Union: A Spatial Approach - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza vzdelanostnej úrovne jednotlivých regiónov EÚ. Posúdenie vplyvu lokality a regionálneho rastu na úroveň vzdelávania.