Rozvíjanie a fungovanie podnikateľských stratégií v startupoch - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Moderný fenomén startup. Pohľady na startup od renomovaných zahraničných podnikateľov. Pohľady na startup od renomovaných domácich podnikateľov. Podnikateľské stratégie v startupoch a ich aplikovateľnosť. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo objasniť povahu podnikateľskej stratégie startupov, ktorá zodpovedá súčasným podmienkam a budúcim možnostiam v meniacom sa podnikateľskom prostredí.