Strategické kroky a rozhodnutia startupov v medzinárodnom prostredí - Procházková, Katarína, 1983-
Startupy v medzinárodnom prostredí. Vplyv podnikateľského modelu startupu na jeho globálny úspech. Európske krajiny vhodné na rozbehnutie podnikania. Základné formy vstupu na zahraničný trh. Výsledky výskumu - vybrané ukazovatele získané počas výskumu za trojročné obdobie.