Zmeny stratégie počas vývoja podnikateľských modelov startupov - Zagoršek, Branislav, 1984-
Výsledky skúmania podnikateľských modelov a stratégií startupov získané na pravidelných osobných stretnutiach so zakladateľmi startupov. Strategické pozície a ich zmeny počas vývoja podnikateľského modelu startupov.