Zákon o e-Governmente po novele zákona - Matulková, Mariana
Novela zákona č. 305/2013 Z. z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci v znení neskorších predpisov nadobúda účinnosť 1.11.2017. Zmeny, ktoré zákon prináša pre podnikateľov.