Cestovné náhrady - Trizuliak, Tibor
Legislatíva upravujúca cestovné náhrady v SR. Poskytovanie cestovných náhrad. Cestovné náhrady podnikateľa a SZČO. Pojmy používané v súvislosti s cestovnými náhradami. Poskytovanie náhrad. Náhrady pri zahraničných pracovných cestách. Náhrady pri výkone práce v zahraničí. Spoločné ustanovenia.