Aktuálne výzvy manažmentu ľudských zdrojov v automobilovom priemysle Slovenskej republiky - Skorková, Zuzana, 1979-
Poukázanie na potrebu identifikácie a ďalšieho výskumu nástrojov manažmentu ľudských zdrojov, ktoré budú slúžiť na podporu a udržanie konkurencieschopnosti zamestnávateľov v automobilovom priemysle Slovenskej republiky.