Reklama, ktorá predáva - Kramárová, Zlatica
Klasická verzus online reklama, merateľnosť, priamy predaj, influenceri, trendy, tipy a slovenská realita sú témami rozhovoru s Ľubomírom Šimkom, ktorý už desať rokov úspešne pôsobí v oblasti marketingu a kreatívnej reklamy.