Najlepšie európske hotely World Travel Awards 2017 - Lisá, Lea
Víťazi 24. ročníka prestížnej svetovej súťaže World Travel Awards. Celý rad ocenení pre Portugalsko. City, biznis a "green" hotely. Ocenenia pre hotely v Grécku, Taliansku a Turecku. Dovolenkové rezorty. Grand Hotel Kempinski High Tatras ako najlepší slovenský hotel.