Komparácia podnikateľského prostredia v Českej republike a v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Komparácia podmienok podnikania z hľadiska kvality podnikateľského prostredia v Českej republike a v Slovenskej republike v súčasnosti z hľadiska viacerých aspektov pri zohľadnení názorov renomovaných medzinárodných organizácií. World Economic Forum - Svetové ekonomické fórum, World Bank - Svetová banka.