Industry 4.0 and current problems of corporate sector - Tarišková, Natália, 1973-
Priblíženie aktuálnych problémov, ktorým podniky čelia kvôli tzv. štvrtej priemyselnej revolúcii. Prehľad trendov v sektore ľudských zdrojov.