Možnosti objektivizácie záverov analýzy finančných výsledkov podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Metódy objektívnych záverov finančných výsledkov spoločnosti. Finančné výsledky spoločností uverejnené v účtovnej závierke poskytujú rozmanité informácie o zručnostiach, spôsobilostiach, obmedzeniach a možných chybách vo svojom finančnom hospodárení do vonkajšieho prostredia. Objektivizácia záverov by mala zabrániť skresleniu výsledkov o finančnom stave spoločnosti.