Akadémia hoteliera: Práca s talentom - Pupišová, Iveta
Problematika personálu v hotelierstve v súčasnosti. Slúžiť hosťovi. Správny odhad talentu. Motivácia v práci. Zamestnanec ako mentor pre ostatných. Príklady z praxe.