Nové výzvy pre slovenské poľnohospodárstvo - Tóth, Miroslav, 1961-
Otázka potravinovej sebestačnosti a potravinovej bezpečnosti. Zabezpečenie potravinovej suverenity v kontexte významných hospodárskych zmien vyvolaných zmenami v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle.