Zverejňovanie objednávok v praxi - Sýkora, Jozef
Oblasť správneho, úplného a zákonného zverejňovania objednávok v prostredí územnej samosprávy. Praktické prípady a spracované odpovede na otázky týkajúcich sa zverejňovania na webových sídlach. Formy objednávok, ktoré podliehajú zverejneniu, časová lehota a výnimky.