Poľský zázrak menom Zakopané - Hricková, Yka
Cestovný ruch v lyžiarskom stredisku Zakopané postavený na ľuďoch. Kvalitné služby a gastronómia. Veľký snežný labirint ako zimná atrakcia. Ubytovanie v rodinných penziónoch aj v moderných hoteloch.