Analýza elasticity dopytu kravského mlieka konzumného za sledované obdobie 2005-2015 - Vrtíková, Kristína
Vplyv zvýšenej ceny konzumného mlieka na pokles dopytu v období 2005-2015. Priemerná cenová elasticita dopytu. Cenové regresné funkcie dopytu mlieka: lineárna, mocninová, logaritmická a exponenciálna.