Rozvoj a podpora startupov - Záležáková, Eliška
Definícia povahy začínajúcich podnikov zameraných na legislatívu a inštitúcie s cieľom zabezpečiť podmienky rozvoja začínajúcich podnikov. Výsledky dotazníkového prieskumu, v ktorom sa skúma, ako začínajúci podnikatelia vnímajú a vyhodnocujú pomoc a podporu rôznych zainteresovaných strán ekosystému: založené podniky, verejnosť a vláda, začínajúca scéna, investori.