Blockchain v logistice je budoucností i bublinou - Kolář, Vojtěch
Technológia blockchainu je podľa expertov najväčším počinom od vynálezu internetu. Aktuálne ju testuje stále viac firiem aj mimo oblasti financií. Svetové obchodné reťazce, výrobcovia, prístavy aj technologické firmy spúšťajú pilotné projekty, ktoré by mohli zmeniť dodávateľské reťazce. Zároveň ide aj o ďalšiu mediálnu bublinu, pri ktorej sa nepatrí upozorňovať na nedostatky.