Analýza manažérskych metod a technik jako nástroje pro efektivní řízení lidských zdrojů - Kmecová, Iveta
Uplatňovanie manažérskych metód a techník vo vybraných podnikoch. Potreba poznania manažérskych metód a ich efektívne uplatňovanie v praxi.