Porovnanie vybraných ukazovateľov finančnej výkonnosti spoločností v rovnakom odvetví - Manová, Eva, 1957-
Zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti Alfa, s.r.o na základe analýzy pomerových ukazovateľov a porovnanie tohto podniku s konkurentom spoločnosťou Beta a.s.