Energie z obnovitelných zdrojů ve střední Evropě - Lipská, Jana
Dôležitá téma obnoviteľnej a k prírode šetrnej energetiky. Dôvody pre obnoviteľné zdroje energie (OZE): ekologické a politicko-strategické dôvody. OZE v strednej Európe. OZE v Rakúsku, Nemecku a v krajinách V4. Prekážky rozvoja výstavby a prevádzky OZE.